ALTCOINS ZIEN CAPITULATIE TEGEN BITCOIN; ANALISTEN VERWACHTEN MEER BLOED

Altcoins hebben de afgelopen dagen en weken een immense verkoopdruk gezien, die tegen hun USD en BTC handelsparen bloedde. De immense kracht van Bitcoin – die het mogelijk heeft gemaakt om 15.000 dollar te overstijgen – vertoont geen tekenen dat het binnenkort zal eindigen.

Hoewel dit overduidelijk positief lijkt te zijn voor de crypto-markt als geheel, is het belangrijk om op te merken dat de meeste altmunten in waarde zijn gedaald. Sommige analisten speculeren dat dit de laatste capitulatiefase zou kunnen markeren die door deze penningen wordt gezien, wat betekent dat er een massale opleving zal volgen.

Als dit het geval is, dan kunnen de komende maanden heel goed voorspellen dat er veel zwaarverkochte penningen zullen zijn. Bitcoin toont vandaag de dag immense tekenen van kracht, met de cryptocurrency die boven het $15.000 weerstandsniveau breekt, omdat het geen tekenen van vertraging vertoont op elk moment snel.

Deze immense kracht heeft het mogelijk gemaakt om meerdere weerstandsniveaus te verbrijzelen, waardoor er op korte termijn een stapje in de goede richting wordt gezet.

Ondanks deze kracht blijft het sentiment rond Bitcoin ongelooflijk laag, wat misschien te wijten is aan de enorme zwakte die in de altcoin-markt wordt waargenomen.

Veel kleinere penningen zijn 80% of meer lager dan een paar maanden geleden. Deze intense selloff heeft alle winsten gewist die kleinere lopers zagen als gevolg van de recente DeFi stierloop van de afgelopen zomer. Een handelaar noemt dit de definitieve capitulatie.

BITCOIN RALLY’S ALS ALTCOINS VERTONEN VOORTDURENDE TEKENEN VAN ZWAKTE

Op het moment van schrijven stijgt Bitcoin met meer dan 7% tegen de huidige prijs van $15.200. Dit markeert een enorme stijging ten opzichte van de recente dieptepunten van $13.500 die gisteren werden vastgesteld.

Deze voortdurende opleving komt tot stand door het ontbreken van enige kracht in de gehele geaggregeerde crypto-markt.

De meeste altcoins worden vandaag de dag daadwerkelijk verhandeld en winnen geen terrein ten opzichte van Bitcoin of USD.

ANALIST: ALTCOINS ZIEN DEFINITIEVE CAPITULATIE

Een analist noemde de altcoin van vandaag de eerste echte capitulatie ooit gezien. Hij merkt op dat, terwijl de prijzen op korte termijn aanzienlijk lager kunnen liggen, dit de selloff is waar „geduldige handelaars“ op hebben gewacht.

„Eindelijk altcoin capitulatie. Deze shit kan veel langer duren dan je denkt. De prijzen kunnen veel verder dalen dan je denkt. De meeste munten gaan naar nul. Veel mensen zullen het allemaal verliezen. Sommigen zullen shitloads van geld maken. Dit is waar geduldige alt-handelaren op hebben gewacht.“

De komende dagen zou een serieus inzicht moeten geven in de altcoin-markt, omdat aanhoudende verliezen tegen Bitcoin een langdurige neergang kunnen veroorzaken.